Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Marketing Coordinator

Kurzy, na kterých se můžete potkat

V tuhle chvíli nebude na žádném kurzu, ale nezoufej, rádi se s tebou potkáme i my ostatní.
Vybrat kurz

Články, které si můžeš přečíst

Ivana Šedivá: Pozorujte lídry okolo vás a všímejte si, jak fungují

Má za sebou velké zkušenosti z nejvyššího leadershipu. Vystudovala umělou inteligenci, pak přidala MBA a nakonec šla do byznysu. S dvěma malými dětmi. BEO Czechitas Ivana Šedivá odkrývá svůj příběh.

Začátky (s)nové kariéry? Digitální akademie má nové absolventky 

Digitální akademie pomáhá odstartovat kariéru snů. Právě jsme do světa IT vyprovodili dalších 174 žen. Pojď s námi nakouknout, jak Digitální akademie probíhá a jaké jsou dojmy našich absolventek.

Iva Havranová: Nejdřív se živila šitím a dnes vyšívá e-shopy s módou

Chtěla, aby za ní něco bylo vidět. Proto si vybrala front-end vývoj a už necelý rok tvoří e-shopy s módou, což se jí skvěle doplňuje s vystudovanou textilní školou. Inspiruj se příběhem Ivy Havranové.

Tereza Fukátková: Lektorování je způsob, jak vrátit to, co jsem se v Czechitas naučila

Jak si vybudovat úspěšnou kariéru v datové analýze? A jak vypadá lektorování v Czechitas? Naše absolventka a lektorka Tereza Fukátková se s námi podělila o svůj příběh.

Proč by ženy (ne)měly pracovat v IT? Hoďte stereotypy za hlavu

První programátorky byly ženy, ale dneska jako by se IT tak trochu bály. Proč ženy v IT vůbec potřebujeme? Jaké stereotypy o práci v IT stále panují? A proč je potřebujeme překonat?

Máma má práci. 5 tipů, jak podpořit (nejen) pracující mámy

97 % žen na rodičovské dovolené chce pracovat. Ve skutečnosti ale do dvou let věku dítěte pracuje jen 45 % žen. Inspirujte se, jakými kroky pomáháme rodičům v našem týmu skloubit práci s rodinou.

Iryna Černatkina: Z bezradné uprchlice jsem nyní ženou, která věří ve své schopnosti

Ukrajinská uprchlice Iryna Černatkina utekla před válkou s dětmi do Česka. Nejprve pracovala na farmě, ale po absolvování Digitální akademie se jí otevřely dveře do světa IT.

Elena Ustenko: Uprchla jsem před válkou a dnes pracuji jako datová analytička v české společnosti

Elena uprchla se svými dětmi před válkou. Začátky v cizí zemi byly opravdu těžké. Po necelém roce od útěku nyní pracuje jako datová analytička v české společnosti.

Otevíráme ukrajinským ženám svět IT

Je to tady! Spouštíme projekt na podporu ukrajinských žen zasažených válkou. Pomohou nám v tom finance od Google.org, filantropické větve internetové společnosti Google.

Co tě nejvíc zajímá o Digitální akademii a bojíš se zeptat

Tvoje (s)nová kariéra na tebe čeká! Máš v hlavě tisíc otázek a nemůžeš se rozhodnout, jestli je to pro tebe ta správná cesta? Přečti si nejčastější otázky a odpovědi k Digitálním akademiím.