Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Online tutoriály z dílny Czechitas

#
min

V posledních několika měsících jsme vyslali do online světa hned několik tutoriálů, tak si je pojďme připomenout. Který zkusíš ty?

Co si budem… Online kurzy jsou skvělá věc. Můžeš se učit z pohodlí domova a s výukou začneš tehdy, kdy se ti to hodí.

HTML/CSS

Láká tě mít vlastní webovou stránku, ale nevíš jak na to? Pusť si online kurz HTML/CSS, kde ti lektor Luděk Roleček vysvětlí, co se skrývá za těmito magickými písmenky, a zkus si vytvořit vlastní jednoduchou textovou webovou stránku. Online kurz má 10 lekcí.

PUSŤ SI ONLINE KURZ HTML/CSS

PYTHON

Během tohoto kurzu tě Katka Brabcová naučí základy programování v oblíbeném jazyce Python. Čeká tě 10 lekcí, během kterých pronikneš do základů IT. Pojď to vyzkoušet!

PUSŤ SI ONLINE KURZ PYTHON

Pokud ti vyhovuje učení typu škola hrou, máme pro tebe další tipy, jak se něco nového naučit.

CODEMAS

Přivoď si vánoční náladu a vytvoř si jednoduchou hru pomocí technologíí HTML5, CSS a JavaScript. Hra Zachraň Vánoce je připravena jako adventní kalendář a krok po kroku ti Luděk Roleček vysvětlí, jak si hru vytvořit.

Pokud si chceš vyzkoušet vytvořit vlastní malou webovku s PFkem, klikni sem.

Codemas Screenshot

Základy grafiky v Canvě

Nauč se vyrobit vlastní dárkový poukaz v grafickém nástroji Canva, který tvé drahé polovičce vykouzlí úsměv na tváři. V tutoriálu, který vytvořila Kristýna Baboráková, ti vysvětlíme, jak se zorientovat v nástroji Canva. Pak už je jen na tobě, jak dárkový poukaz bude vypadat. Fantazii se meze nekladou.

Nebo si můžeš vytvořit valentýnské přání. Tipy na jednoduchou grafiku určitě využiješ i jinde.

51412414 2218208358211043 8817353754568294400 O

Baví tě samostudium a chceš víc materiálů? Máme pro tebe dobrou zprávu! V roce 2019 se můžeš těšit na další tutoriály, které budeme postupně přidávat.

Mezitím se můžeš podívat do naší sekce Chci se učit online, kde najdeš materiály od Czechitas i externích zdrojů.

Online kurzy jsou skvělá věc. Nezapomeň ale, že ta offline školení mají taky spoustu výhod! Přijď na některý z našich workshopů nebo kurzů a poznej se s námi osobně. Moc rádi tě uvidíme!

KALENDÁŘ AKCÍ

Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter