Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Czechitas rozdělí 2000 stipendií od Googlu na podporu zaměstnanosti

#
min

Program je součástí iniciativy Grow with Google.

Trh práce se rychle mění a s ním i požadavky ze strany zaměstnavatelů. Google do Česka a na Slovensko přináší nový program, který zájemcům pomůže získat nové dovednosti a připraví je tak na globální trh práce.

Pandemie urychluje změny na pracovním trhu. Vstupujeme do doby, kdy se někteří z nás budou muset naučit dalším digitálním dovednostem a někteří dokonce najít nové zaměstnání. Google se rozhodl na tuto skutečnost reagovat a pomoci těm, kteří mohou být probíhající změnou ohroženi. Nový intenzivní online vzdělávací program Google Career Certificates jim pomůže získat praktické profesní dovednosti potřebné v rostoucích a žádaných oborech. Ve spolupráci s Czechitas Google rozdělí 2000 stipendií zájemcům z Česka a Slovenska.

Google Lokalizacia Cz 3


Získej nové dovednosti v žádaných oborech

Google svěřil Czechitas distribuci stipendií na čtyři druhy kurzů a to na IT podporu, projektový management, datovou analytiku a UX design. Kurzy budou zpřístupněné těm žadatelům, kteří se chtějí vzdělávat vlastním tempem nebo nemají možnosti si dovolit placené programy. Czechitas udělí stipendium na základě motivace a zaměří se zejména na ženy a dívky se zájmem o digitální dovednosti, které hledají nové uplatnění.

Linked In Post 03


Jak zažádat o stipendium

Zaujala tě možnost získat stipendium? Vyplň nám přihlášku. Vybraní zájemci získají bezplatný přístup do kurzu na platformě coursera.org.

Absolvování kurzu obvykle trvá 3-6 měsíců a nevyžaduje žádné předešlé zkušenosti či vzdělání v oboru. Kurzy jsou v anglickém jazyce. Organizace Czechitas je v rámci tohoto programu distributorem stipendií v Česku. S distribucí na Slovensku nám pomáhá partnerská organizace Aj Ty v IT. Vybraným zájemcům dává možnost si do 15. prosince 2021 udělat jeden nebo více kurzů, které je možné zakončit certifikátem. Program je součástí iniciativy Grow with Google, která nabízí školení a vzdělávací programy pro profesní a osobní rozvoj.

Logo Gw G Horz Full Color Hdpi 838X217Px

Máš nějaké dotazy ke stipendiu? Zeptej se Markéty na marketa.polkova@czechitas.cz

Vyplnit přihlášku

Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter