Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Novinkové kurzy pro rok 2022!

#
min

Na co se můžeš těšit v roce 2022? Na jakých tématech právě pracuje náš produktový tým? Co nového se naučíš?

Dozvíš se, jak se vlastně vyvíjí software – kurz Úvod do vývoje softwaru uvedeme již na jaře a postupně na něj navážeme dalšími aktivitami. Na kurzu ti hravou formou přiblížíme, jak vývoj softwaru probíhá, kdo vše se na něm podílí a jak. Možná tě na něm inspirujeme k tvé další cestě v IT, takže ať už potom budeš programovat, testovat nebo se věnovat jakékoliv jiné roli, získáš potřebný přehled.

Testing

Kurzy zaměřené na Testování se hodně věnují praxi. Účastnice Digitální akademie: Testování se proto mohou těšit na více testerské praxe. V novém kurzu Test it – testování v praxi uplatníš vše, co ses dozvěděla na Úvodu do testování a zjistíš, jestli práce testerky je pro tebe to pravé. Nové budou i kurzy Automatizace v testování pro ty, které již v oboru pracují a chtějí svou kariéru posunout zase o kus dál.

Microsoft

S naším generálním partnerem, společností Microsoft, připravujeme kurzy zaměřené na nástroje Microsoft 365. Hned v lednu startuje nový kurz Digitální produktivita a spolupráce s nástroji Microsoft 365. Na to, aby sis dnes zjednodušila nebo zefektivnila práci, již totiž ani nepotřebuješ psát skripty a programovat webové aplikace, stačí využít potenciál no code a low code platforem jako je Microsoft Power Platform. I té se budeme věnovat v první polovině roku 2022.

Programování

Nově budeme společně programovat weby v Pythonu, konkrétně ve frameworku Django, a na podzim se dozvíš i další vychytávky Reactu.

Datová analýza

Datové analytičky se něco nového naučí v kurzech pro pokročilé a cílíme i na ty, které se chtějí zdokonalit v angličtině nebo čeština není jejich mateřským jazykem. V bezpečném prostředí Czechitas na ně čeká kurz základů Data Science v angličtině.

IT bezpečnost

Budeme pokračovat v tématu IT bezpečnosti – hned v březnu nás čeká nový kurz na téma Bezpečnost koncových zařízení, kde tě zkušení lektoři provedou tím, jak si ochránit své zařízení (počítač, mobil, router, chytrou lednici a celou domácí síť) a možná ti ukážou i to, jak pracuje hacker, aby se do nich dostal. A mimochodem – víš, že odborníci na kybernetickou bezpečnost jsou na trhu práce žhavé zboží?

Děti a mládež

S nejmladšími účastníky našich kroužků si budeme hrát s LEGO roboty a micro:bity, s těmi staršími pak programovat ve Scratchi i v Minecraftu. Kluci a holky mezi 13 až 15 lety se mohou těšit na úplně nový příměstský tábor. Středoškoláci se s námi budou moci potkat nejen na našich kurzech, ale i třeba přímo u sebe ve škole. :-) Pro dívky tu bude opět Letní škola IT v Praze a v Brně a nově také Letní škola IT 2 pro ty, které už první krůčky v programování absolvovaly, chtějí se naučit něco nového a především se vzájemně inspirovat a motivovat.

A na co nalákáme absolventky Digitálních akademií a dlouhodobých kurzů? I pro vás něco máme. Ale zatím si to necháme pro sebe. :-)

Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter