Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Jak se stát Salesforce Administrátorkou?

#
min

Salesforce nabízí perspektivní uplatnění v IT i “neprogramátorům”. Jak se na tuto pozici můžeš kvalifikovat s Czechitas?

Proč Salesforce?

Sama společnost Salesforce počítá s tím, že v rámci jejího ekosystému vznikne do roku 2024 přes 4 miliony nových pracovních pozic. Celosvětově proto vzniká velký zájem o odborníky, kteří se na Salesforce zaměřují.

Co je Salesforce?

Salesforce je nejrozšířenější CRM systém, který se snadno používá a nabízí možnost využívání cloudu. Pomáhá organizacím i komunitám dosahovat těch nejambicióznějších cílů a řešit ty největší výzvy.

Kdo je Salesforce Administrátor?

Pokud chceš prorazit v Salesforce, základní vstupní pozicí je Salesforce Administrátor. Na této pozici se propojuje svět businessu a technologií.

Salesforce Administrátor:

  • Zajišťuje, aby uživatelé z technologie Salesforce dokázali vytěžit maximum a platforma fungovala v souladu s cíli společnosti
  • Spolupracuje na definování systémových požadavků a přizpůsobení platformy, kterou udržuje
  • Vytváří dashboardy, ovládací panely nebo nová pole
  • Věnuje se řešení potíží spojených s fungováním zákaznického řešení, což obnáší komunikaci s uživateli různé technické úrovně
  • Spolupracuje i s dalšími administrátory, vývojáři a konzultanty

Z této pozice se lze vypracovat k Leadrovi vlastního týmu nebo na specializovanější zařazení (vývojář, datový architekt, product owner aj.).

Jak se v Salesforce uplatnit?

K tomu, aby ses stala Salesforce Administrátorkou, nepotřebuješ žádné speciální dovednosti. Co budeš ale určitě potřebovat, je znalost angličtiny minimálně na úrovni porozumění odbornému textu. Vhod ti přijdou také analytické dovednosti a komplexní IT přehled. Zkušenosti z oblasti businessu - marketingu, salesu nebo zákaznického servisu, jsou velmi vítané. Pomohou ti lépe pochopit potřeby zadavatele a přetavit je v řešení. Jako doklad znalostí a schopností pro tuto pozici slouží certifikáty. Studovat můžeš sama online prostřednictvím propracovaného e-learningového řešení od Salesforce, tzv. Trailheads, nebo můžeš přijít na některý z našich kurzů zaměřených na Salesforce.

Salesforce semestrální kurz

Pokud se budeš chtít stát Salesforce administrátorkou, máme pro tebe skvělou zprávu! V září otevíráme semestrální kurz Salesforce, který tě připraví na certifikační zkoušku. A nebude to jen o učení. Na kurzu se napojíš na českou Salesforce komunitu, představíme ti inspirativní ženy, které se v ní pohybují a nabídneme kariérní poradenství, abys mohla ještě lépe prodat samu sebe u pohovoru do vysněné firmy. Díky podpoře firmy Salesforce ti navíc můžeme nabídnout i exkluzivní obsah.

23
.
8
.
a
23
.
8
.

Online

Út
,
18:00
19:30
,
18:00
19:30
Poznej Salesforce
IT v praxi
Pro ženy
Nezáleží na znalostech
1-2 dny

Co je to Salesforce a jak se můžeš uplatnit v tomto oboru?

3
.
9
.
a
3
.
9
.

Praha

So
,
9:00
18:00
,
9:00
18:00
Úvod do Salesforce
IT v praxi
Pro ženy
Pokročilí začátečníci
1-2 dny

Zjisti, o čem je administrace Salesforce od základů.

14
.
9
.
a
7
.
12
.

Online

St
,
17:00
20:00
,
17:00
20:00
Salesforce
IT v praxi
Pro ženy
Úplní začátečníci
Semestrální

Kurz tě připraví na pozici Salesforce Administrator

Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter