Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Hackathon tři v jednom

#
min

Uspořádali jsme Hackathon pro absolventky našich jarních dlouhodobých kurzů. Pojď si přečíst a „osahat“, co holky vytvořily.

V sobotu 20. května jsme v Brně uspořádali Hackathon pro absolventky kurzů Tvořím web od A do Z, Java 2 a JavaScript. Účast byla dobrovolná, protože tříměsíční kurzy jsou samy o sobě se všemi svými úkoly i docházkou velmi výživné. ☺ I přesto byla účast velká a hlavně to opravdu stálo za to. Jen počkej, až uvidíš projekty. Pojďme se na to podívat.

Photo 20 05 18 18 17 25

Sama jsem na hackathonu byla a musím uznat, že atmosféra byla parádní. Na místě se nás sešlo opravdu hodně – přes 20 účastnic kurzů – a samozřejmě nesměli chybět Kamil ani Luděk, kteří kurzy vedli.

Holky si samy zvolily téma a rozdělily se do týmů podle toho, jakou mají znalost webu a programování. To je rozhodně ta nejlepší varianta, díky tomu mohly vzniknout opravdu super projekty, ve kterých se kombinují všechny znalosti, které holky za poslední měsíce vzdělávání získaly.

Zajímají tě projekty? Tady jsou!

Snímek Obrazovky 2018 07 09 V 10 01 21

Dog Selector

Vítězný projekt! Vybrat si vhodného pejska ke svému životnímu stylu se někdy může zdát jako nemožná výzva. Aplikace Dog Selector dokáže vybrat pejska přesně na míru, aby se naplnila očekávání jak páníčka, tak nového člena rodiny.

Pojď si vybrat pejska

Kouzelná zahrádka

Skvělá aplikace pro všechny, kteří si rádi vypěstují svou vlastní zeleninu, ovoce nebo okrasnou rostlinku. Díky téhle appce už nebudeš muset tápat, kdy máš co zasadit. 

Kouzelná zahrádka

Braculator

Chceš si vybrat správnou velikost podprsenky? Věř mi, změní se ti život! Budeš potřebovat jenom metr a tuhle vychytanou aplikaci. 

Vyzkoušej Braculator

Hodiny

Ideální pomocník pro všechny rodiče, kteří si lámou hlavu, jak své dítě naučit hodiny. Holky vymyslely jednoduchou hru, kterou můžete trénovat tak dlouho, dokud to vaši ratolest neomrzí.

Chci děti rychle naučit hodiny

Diktátor app

Pánové mají někdy trochu problém sladit vhodné svršky a spodky. Když se k tomu přidá ještě obuv, bývá výsledek občas tragický. Diktátor app je aplikace, kde si můžeš nakombinovat své oblečení a hned ti poradí, zda jsi měl šťastnou ruku. Verze je zatím jenom pro pány. Přihlášení do aplikace: pokus@pokus.com, heslo: password. 

Otestuj Diktátora

Ještě jednou moc děkujeme všem, kteří se Hackathonu zúčastnili. Vznikly z toho originální projekty a my z nich máme obrovskou radost. Byl to skvělý den, který si určitě zopakujeme.

 
Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter