Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Slávka Vavřinová: Od úvěrů k programovacím jazykům (Czechitas Podcast)

#
min

Potřebovala si udělat svůj vlastní web a vůbec ji nenapadlo, že bude někdy pracovat v IT. Poslechni si příběh Slávky, která dnes pracuje jako vývojářka v Boschi.

Slávka Vavřinová byla hypoteční poradkyně předtím, než absolvovala s dvěma dětmi Digitální akademii: Web v Českých Budějovicích. Po Akademii nezahálela a své znalosti ještě doplnila o různé typy dlouhodobých a krátkodobých kurzů IT. Na práci tak dlouho nečekala a dnes je vývojářkou v Boschi. Kromě zaměstnání a výchovy dětí navíc pomáhá vzdělávat další ženy na kurzech Czechitas coby koučka. Poslechni si další příběh ženy, která toužila po větší svobodě a flexibilitě.

Láká tě práce v IT, ale v tomto oboru jsi úplně nová a nevíš, co by tě mohlo bavit? Doporučujeme ti přihlásit se na bezplatné online setkání Poznej Czechitas, na kterém zjistíš, s jakým kurzem začít.

Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter