Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Notino chce (další) ženy do IT oddělení: Rozhovor s Jakubem Orságem a Kateřinou Bulovou

#
min

Notino není jen e-shop s kosmetikou, ale také prostředí, které nabízí zajímavé kariérní příležitosti pro lidi s vášní pro IT.

Další Czechitas podcast jsme připravili společně s firmou Notino. Což není jen e-shop s kosmetikou a parfémy, ale také prostředí, které nabízí zajímavé kariérní příležitosti pro lidi s vášní pro IT.  Zajímavý rozhovor s Jakubem Orságem, software development manažerem, a Kateřinou Bulovou, hrdou absolventkou Digitální akademie od Czechitas, která nyní rozvíjí svou kariéru ve společnosti Notino si můžete poslechnout ZDE. Jakub Orság nám podal stručný přehled do IT oddělení  Notino a své roli ve společnosti, která působí v několika zemích Evropy.

Jak se dostat ze skladu Notino k práci v IT oddělení? To vám odpoví Kateřina Bulová, která s námi sdílí svůj příběh. Původně pro Notino pracovala brigádně ve skladu a studium Digitální akademie ji dovedlo až k vysněné IT pozici a posunula se z používání čtečky čárových kódu k jejímu vývoji. Katka nám tak poskytla pohled do vývojového oddělení Notino, kde nyní působí. Jak se pracuje ve vývoji, na čem momentálně pracuje, a jak ji akademie Czechitas připravila na tuto dynamickou kariéru?

V rozhovoru se dále dozvíte, jak Notino spolupracuje s Czechitas, a jaké plány mají v oblasti podpory žen v IT. Jakub Orság v rozhovoru také přiblíží, jaké vlastnosti a dovednosti hledají při výběru nových členů týmu. Czechitas podcast by tak neměl uniknout nikomu, kdo zvažuje kariéru v IT.

Kdo pro tebe napsal tento příběh?
Jan Schönbauer
Media Relations Specialist

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter