Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

HTML/CSS poprvé v Českých Budějovicích

#
min

Czechitas Go Local

V sobotu 17. 6. 2017 jsme uspořádali náš vůbec první zcela lokální workshop. A měl obrovský úspěch! Stojí za ním zbrusu nový tým z Českých Budějovic, kterému moc moc děkujeme. Těší nás, že šíří myšlenku Czechitas do všech koutů České republiky. Lektor společně s partou šikovných koučů naučil holky z jižních Čech tvořit své vlastní jednoduché webovky a skvělé organizátorky se postaraly o hladký průběh celého dne. 

Dsc03333

Hlavním lektorem byl Aleš, který postupně vysvětloval všechny potřebné informace a zadával holkám úkoly. O pomoc během řešení úkolů se starali koučové, kteří pohotově pomáhali, dovysvětlovali a radili, kdykoliv bylo potřeba. Obava se na něco během workshopu zeptat se rozplynula hned na začátku. Každý na Czechitas akcích totiž ví, že neexistuje hloupá otázka!

„S Czechitas se už žádná holka IT nemusí bát nebo se cítit hloupě. Díky trpělivosti koučů a skvěle vyvážené teorii s praxí se probírané téma dalo krásně zvládnout, pochopit i vyzkoušet. Těším se na další workshopy!“

- Dáša, absolventka HTML/CSS workshopu v Českých Budějovicích

Velké poděkování patří vedle organizačního týmu také prostoru Cowo ČB, kde workshop probíhal. K dispozici byla i terasa na pročištění hlavy během přestávek a učení před dalšími částmi. I díky tomu během celého workshopu vládla příjemná atmosféra a holky odcházely po celém dni učení spokojené a s úsměvem.

Zajímá vás, jak to na prvním workshopu v Českých Budějovicích vypadalo? Mrkněte na fotky na našem Facebooku

Ještě jednou děkujeme dobrovolníkům z Českých Budějovic, že se rozhodli investovat svůj volný čas do vzdělávání holek v IT. Moc si toho vážíme a těšíme se na další spolupráci! 

 
Kdo pro tebe napsal tento příběh?
Martina Kovaříková
Marketing & Event Manager​

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter