Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 


For English version click HERE
Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj,

jak se daří? Posíláme ti dubnovou dávku inspirace, kde a jak se s námi můžeš vzdělávat v IT. Pojďme na to. :)

KALENDÁŘ WORKSHOPŮ
Posíláme ♥️ z teambuildingu z chaty Okrouhlík u Čížova

Přehled otevřených registrací

Praha

České Budějovice Mladá Boleslav

Brno

Ostrava Zlín

Girls Days s Czechitas

Během dubna jsme si pro vás připravili speciální inspirativní dny v Praze, Brně i Ostravě – takzvané Girls Days. Chceme na nich dívkám ze středních škol ukázat, co se skrývá za zkratkou IT a jaké možnosti studia a budoucího zaměstnání tento obor skrývá. Akce je zdarma a těšit se můžeš na přednášky, spoustu zábavy a třeba i na workshop...

Jak vypadá svět IT očima holek? Zjisti to na 

GIRLS DAYS S CZECHITAS
Naše Girls Days s Czechitas jsou reakcí na mezinárodní akci dne otevřených dveří technických univerzit, firem a výzkumných center. Evropský Girls Day má za cíl nadchnout dívky do STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) oborů. #girlstalkIT

Konference Women in Tech

Tento den plný přednášek řečníků/ic z celého světa o nejrůznějších technologiích organizujeme společně s Kiwi.com. Už brzy pro tebe budeme mít další informace, tak se můžeš těšit. :)
CHCI NA KONFERENCI

Czechitas e-shop

Už jsi byl/a na našem e-shopu?

Potřebuješ blok, hrneček, podložku pod myš, designovou brož či sportovní čelenku? Kup si předmět s naším designem a zároveň podpoř vzdělávání žen a dětí v IT.

CHCI NA CZECHITAS E-SHOP

Náš partner SAP

Mockrát děkujeme strategickému partnerovi SAP za pomoc se vzděláváním žen a dětí v IT.

SAP Labs Czech Republic má od 2019 nové kanceláře a neustále se rozrůstá. Za poslední 3 roky se zdvojnásobil počet našich zaměstnanců. Přímo oni se podíleli na nové podobě zrekonstruovaných kanceláří. Prostor nyní odráží přání a potřeby vývojářských týmů s důrazem na zdravý životní styl a flexibilní způsob práce. Nechybí tu herní a odpočinková zóna. 

Studentky Czechitas se k nám můžou podívat skrze exkurze v rámci různých projektů. A pokud právě žádný kurz neabsolvují, je možnost dostat se k nám 13. 4. 2019 v rámci akce Brno Open House.
 
Během dubna budeme nabízet hned několik částečných úvazků a studentských pozic, což může být pro některou z vás šance. Určitě sledujte www.sap.cz/careers-brno.“ SAP

Marketing festival 2019

Naše markeťačka Zuzka byla na velké marketingové konferenci Marketing festival: vystupovali zde světoví odborníci a skvělí řečníci, jako například Dan Ariely, Mark Ritson, Kirsty Hulse... O svých zážitcích se Zuzka podělila v článku na blogu. Chceš se marketingově inspirovat?

CHCI SI PŘEČÍST ČLÁNEK

Měj krásný den!

Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše vymazlené newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.