Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 


For English version click HERE
Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj!

V Czechitas jsme dlouho snili o vlastním vzdělávacím centru. Včera se nám vyplnilo a společně s partnery jsme jej slavnostně v Brně otevřeli. Od zítřka už budou všechny naše brněnské akce na Škrobárenské 511/3. :) Sníme dále a chceme mít vlastní centrum v každém regionu. Než je ale otevřeme, tak se zatím podívej, co tě čekají za skvělé akce na podzim.

KALENDÁŘ VŠECH WORKSHOPŮ

Nové vzdělávací centrum v Brně

Největší poděkování patří našemu partnerovi CTP. Díky jeho podpoře můžeme růst a rozšiřovat naše aktivity. Společně věříme, že Czechitas centrum se stane místem pro setkávání a vzdělávání a že přispěje k růstu brněnské IT komunity.
Kromě pravidelných aktivit se můžeš těšit na týden od 30. září „Poznej nové možnosti“. Můžeš „prošmejdit“ celé centrum, poslechnout si přednášky, např. s mladým vědcem Janem Lukačevičem a IT expertkou a „superženou" Bárou Bühnovou a něco se naučit na workshopech. A 6. října vše zakončíme akcí Family Day na Ponávce.
REGISTRUJ SE NA AKCE

Hledáš si práci v IT?

Nebo zatím jen monitoruješ pracovní trh? Po loňském úspěšném Job Fair budou letos dva, zítra v Brně a 12. října v Praze. Čeká tě networking s firmami a skvělé workshopy.
ZJISTI VÍCE O PROGRAMU JOBFAIR

Co tě ještě čeká na podzim?

Začínáme dlouhodobé kurzy pro ženy a kroužky pro děti. Také máš poslední šanci přihlásit se do Digitální akademie: Web v Brně a nasměrovat kariéru směrem do IT.
PŘIHLÁŠKY DO AKADEMIE JEN DO 11. ZÁŘÍ
V Mladé Boleslavi se 21.- 22. 9. 2019 uskuteční první Maker Faire. Akce pro celou rodinu se koná ve spolupráci se ŠKODA AUTO. Přijď se na  podívat na přehlídku inovací nebo kreativity nebo nás pozdravit na náš stánek! Nebo navštiv  konference Cybersec & AI Prague od Avast & ČVUT a E-commerce Day.

Už potřetí nás čeká EU Code Week

V říjnu se můžeš těšit na akce v rámci EU Code Week, nejen v Brně a v Praze, ale i v dalších našich regionech. Do celoevropské kampaně se zapojujeme proto, abychom široké veřejnosti zábavně přiblížili programování. 
V Czechitas jsme si připravili dvouhodinové „jednohubky“, mini-workshopy pro děti i pro dospělé, tak se přihlas! Další akce se konají v rámci EU Code Week po celé  republice. 

Přehled otevřených registrací

Brno

Olomouc

Mladá Boleslav

 

České Budějovice

Liberec Ostrava Zlín Praha  

Děkujeme našemu partnerovi Accenture

Díky vám můžeme nejen vzdělávat děti a ženy, ale pořádat další skvělé akce, například na společném stánku na Future Port Prague 10. a 11. září. Děkujeme, že se nebojíte s námi "rozjíždět" nové projekty.

Tři letní školy pro holky proběhly na jedničku

V Brně, Ostravě a Praze proběhly v srpnu Letní školy IT. Celkem 78 holek si užilo nabitý týden. Naučily se programovat, dělat web a získané znalosti využily v hackatonu a vytvořily při tom skvělé projekty. A co nás v Czechitas nejvíce potěšilo? To, že 7 z 10 holek po absolvování letní školy chce studovat IT. Tak všem držíme palce a těšíme se příští rok na další nadějné středoškolačky. 

Měj se krásně!

Adél z Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše vymazlené newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.