Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 

Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj!

Stipendia od Googlu, pracovní veletrh ve virtuální realitě nebo spousta zábavy o prázdninách pro děti v Olomouci i Zlíně! Není to apríl? Ne, je to skutečnost.
Pro některé vypadal náš březnový newsletter jako předčasný aprílový žertík. Poslali jsme ho a pak se nedalo prokliknout na web ani přihlásit na kurzy. Požár v datovém centru si udělal legraci z nás. Omlouváme se za všechny komplikace, teď už skoro vše zase běží, jak má.
Příjemné čtení!

Přehled otevřených registrací

DLOUHODOBÉ KURZY (online nebo hybridně) PRO DĚTI (naživo)
JEDNODENNÍ KURZY (online)
MRKNI NA VŠECHNY KURZY

Job Fair ve virtuální realitě

Poprvé bude online a to ve velkém stylu. Potkáš více než dvacet firem z Prahy a Brna, můžeš prozkoumat trh práce nebo si najít vysněnou pozici. A navíc si užiješ skvělý zážitek.
REGISTRACE JEN DO 5. 4. 2021

Letní škola IT není jen tak ledajaká škola

Už posedmé si holky ze středních škol užijou skvělý prázdninový program. Ochutnají od každého z IT něco, poznají nové kamarádky a třeba budou IT nadšenkyně na celý život. Máš v okolí studentku na střední škole, dceru, vnučku nebo mladší kamarádku? Tak jí o tom dej vědět.
SKVĚLÝ PROGRAM NA PRÁZDNINY

Python nebo Java?

V dubnu nám začínají poslední dva dlouhodobé kurzy. Vyber si Javu, která se hodí pro appky pro Android nebo počítač a je to jeden z nejpoužívanějších jazyků. Nebo Python, který se používá pro automatizaci procesů, zpracování dat, strojovému učení, psaní rozsáhlých webových aplikací i pro jednoduchých textových programů.
NEVÁHEJ!

Google Career Certificates

Google nám svěřil distribuci 2000 stipendií na čtyři druhy certifikovaných kurzů v angličtině. IT podporu, projektový management, datovou analytiku a UX design. Absolvování kurzu ti zabere 3 až 6 měsíců samostudia.
Kurzy jsou určené pro ty, kteří se chtějí vzdělávat vlastním tempem nebo nemají možnosti si dovolit placené programy. Vybírat budeme podle motivace, hlavně ženy a dívky se zájmem o digitální dovednosti, které hledají nové uplatnění. Získají pak bezplatný přístup do kurzu na platformě coursera.org.
ZAREGISTRUJ SE!

První škola digitální řemesla od FabLab Brno

Víš, že v Česku vznikla první škola digitálního řemesla? A založili ji naši parťáci z otevřené dílny FabLab Brno. FabLab University je od března otevřená pro učitele, studenty i širokou veřejnost. Jejím hlavním cílem je dostat do výuky na českých školách moderní technologie. 3D tiskárnu nebo laserovou řezačku mohou učitelé smysluplně využít i v hodinách matematiky, výtvarky nebo cizích jazyků. Díky FabLab University můžeš i ty ovládnout technologie budoucnosti a získat dovednost pro 21. století!
FABLAB UNIVERSITY

Nebezpečí číhá všude

V sériích třech Tech Meet-upů se společně podíváme na to, jaké útoky se dějí v kyberprostoru i na sociálních sítích, nebo si posvítíme na to, jaká data o sobě vypouštíš do (nejen) digitálního světa.
NAUČ SE BOJOVAT PROTI RIZIKŮM

Mladá Boleslav 

Co děje v jedné z naší nejmladších poboček v Boleslavi sleduj nově na Facebooku. Janča a Markét tam válí. 
PŘIDEJ SE!

Sleduj novinky z tvého regionu na Facebooku!

Brno | České Budějovice | Liberec | Mladá Boleslav | Olomouc | Ostrava | Praha | Zlín

Měj se hezky!

Adél z Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.