Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 

Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj!

Každý má rád fotky „před“ a „po“. Není sice ještě „po“, ale věříme, že koronavirus už je na ústupu. A proto se pojď podívat na to „před“ a „po“ a co nás čeká v následujících měsících.

Kam se můžeš aktuálně přihlásit?

Online workshopy odkudkoliv z ČR :)

Digitální akademie Letní školy IT pro středoškolačky Příměstské tábory pro děti

Březen 2020 „Před“

Takto to vypadalo běžně v posledních pěti letech. Plná učebna žen, lektor nebo lekorka a mnoho koučů. Napečené buchty. 

Květen 2020 „Teď“

Umíme učit online! :-)

Výuku Digitálních akademií a kurzů jsme během několika hodin změnili na online a za několik dní jsme přidali i jednodenní workshopy, které se ale rychle plní, tak neváhej a studuj odkudkoliv. Některé jsou večer v týdnu, celou sobotu nebo v sobotu a neděli dopoledne.
Náš dlouholetý generální partner Microsoft nás i letos podpořil a my můžeme část grantu Women Switching Career into IT, který byl původně určen jen na vzdělávací aktivity, použít v „koronní“ době také na samotný chod Czechitas. #mocmocdekujeme

 

Jak řešil nečekanou situaci náš strategický partner Verizon z Ostravy? Pro téměř 400 zaměstnanců se jim podařilo rychle zajistit notebooky a vzdálené přístupy, aby mohli bezpečně pracovat na homeoffice. I přes aktuální situaci budou od léta nabírat na juniorní pozice, kde je důležitá angličtina. Můžeš napsat přímo Káje na karolina.pawlusova@cz.verizon.cz.  #mocmocdekujeme za podporu Digitální akademie, Letní školy IT a jiných akcí.

Léto 2020 „Po“

Děti si neužily jaro, ale léto si můžou užít naplno! Máme pro ně zábavu na pěti příměstských táborech a pro holky na střední škole čtyři „trochu jiné tábory“ v partě dalších pohodových holek.

LETNÍ ŠKOLA PRO STŘEDOŠKOLAČKY

Přes léto se budeme postupně vracet do offline podoby i s workshopy, teď je plánujeme, tak se na ně můžeš brzy těšit. Samozřejmě pokud vláda mezitím něco nezmění. :)

Podzim 2020 „Po“

Čeká nás šest Digitálních akademií, na které už máme otevřené registrace. Bude datová, webová a díky podpoře EU i testovací. Takže se těšíme i na nové testerky v Brně, Českých Budějovicích a Ostravě. 
Jestli ses obávala časové náročnosti, tak na podzim budou některé hodiny online. Ušetříš pár hodin dojížděním.

DIGITÁLNÍ AKADEMIE

Potěšilo nás, že voláte po pokračování online výuky, takže slibujeme, že i když se vrátíme do normálu, tak na podzim budou i online workshopy. 

Měj se hezky!

Adél z Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše vymazlené newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.