Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 

Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj!

Poprvé v historii Czechitas máme vouchery na workshopy, které proběhnou, až to zase půjde naživo. Koupíš si voucher a my ti podržíme místo. A taky máme nový online Java kurz.

Holky z Digitální akademie se nejen učí online, ale chodí společně i do online hospody. :)

Kam se můžeš aktuálně přihlásit?

Online workshopy pro ženy odkudkoliv z celé České republiky :)

Vouchery na workshopy

Snažíme se teď naše aktivity převést do onlinu ve stejné kvalitě, na kterou jste byli zvyklí, ale ne u všech to jde. Nabízíme proto jen některé kurzy a k ostatním se vrátíme, až bude možné osobně se scházet. 

 

Podpoř nás do dalších měsíců a kup si voucher na jednodenní workshop. Zakoupením voucheru si předplatíš libovolný workshop a my ti podržíme místo. Nestane se ti tedy, že bys nebyla přijata pro nedostatek volných míst, což bývá, za normálního “provozu”, pro vysokou poptávku běžné. 

 

Czechitas stojí od začátku na komunitě a budeme si vážit toho, když nás teď jako komunita podpoříte koupí voucheru pro sebe nebo své blízké. Pro nás teď bude snadnější fungovat a vy se za pár měsíců budete moc vzdělávat s námi naživo. Technologie jsou fajn, ale osobní kontakt nenahradí. :)

KUP SI VOUCHER

Nový online kurz Java

K našim třem online kurzům máme nový přírůstek, Úvod do programování v jazyce Java. Skládá se z 10 lekcí, které můžeš dělat kdykoliv a z pohodlí domova.
UČ SE JAVU ONLINE

Aktuální workshopy jsou online

V kalendáři máme otevřené registrace na workshopy – hledej slovo ONLINE. Poznej svět IT, Agilní vývoj, Úvod do programování a další. A jako houby po dešti přibývají další a další. 

Můžeš přihlásit třeba i kámošku, maminku nebo sestru z druhé strany republiky, online je to pro všechny ženy a dívky.
Lektor/ka učí v reálném čase, můžeš se ho/jí zeptat na to, co ti nejde a k dispozici jsou i koučové, kteří ti rádi poradí v soukromých breakout rooms. Jen ty buchty si musíš upéct doma sama. :)

Děkujeme našemu strategickému partnerovi Honeywell

V Honeywellu věří, že budoucnost je taková, jakou ji společnými silami vytvoříme. V jejich výzkumném a vývojovém centru v Brně proto pracují na projektech, které pomáhají řešit některé z nejaktuálnějších problémů světa. Od technologií zvyšujících bezpečnost leteckého provozu, až po ochranu zdraví pracovníků po celém světě. 

Jsou na sto procent přesvědčeni, že IT je obor, který nabízí uplatnění všem bez ohledu na pohlaví. Proto jsou také hrdým partnerem Czechitas!

Zůstaň doma a naprogramuj si hru

Náš 11denní tutoriál na vlastní hru v JavaScriptu skončil, ale návod s námi zůstane napořád, takže si to můžeš zkusit kdykoliv budeš chtít.

Kdo už teď má absťák, tak může zavzpomínat na Vánoce a zkusit si další tutoriály z roku 2018 a 2019, protože už ti bude jasné, co znamená let game, function drawExit a <head></head>.

Měj se hezky!

Adél z Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše vymazlené newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.