Czechitas: IT kurzy pro ženy a děti 


For English version click HERE
Pro zobrazení v prohlížeči klikni SEM

Ahoj!

Přečti si o našich plánech na léto a podzim i o tom, co se v Czechitas komunitě děje právě teď. Přes letní prázdniny se víc věnujeme vzdělávání dětí a mládeže, ale to rozhodně není vše… ;) 

KALENDÁŘ WORKSHOPŮ

Přehled otevřených registrací

Praha


České Budějovice

Brno

Ostrava Olomouc

Letní škola Czechitas

Přihlas se (i s kámoškou) na Letní školu IT pro středoškolačky. Nauč se základy tvorby webu, grafiky, kódování a zažij pravou Czechitas ITmošku.

Ještě máme volná místa v Praze, Brně i Ostravě!
Nebo sdílej informaci o tomto programovacím táboře mezi své známé, ať se o něm dozví co nejvíc holek. :)
LETNÍ ŠKOLY IT

Digitální akademie

Uvažuješ o změně kariéry? Chceš se s námi plně ponořit do IT světa a během 3 měsíců se naučit analyzovat data či tvořit web? Zjisti víc o 4 akademiích, které na podzim spouštíme ve 3 městech a přihlas se (registrace běží do konce měsíce).
 
DIGITÁLNÍ AKADEMIE
Úplnou novinkou je Digitální akademie: WEB v Brně, která se zaměřuje na tvorbu webových stránek a aplikací a přípravu účastnic na pracovní pozici Junior Front-end Web Developer.

CzechITas tábor v Olomouci

Pro mladší věkovou kategorii (8–12 let) máme ještě volná místa na příměstském IT táboře v Olomouci. Přihlas svého syna/dceru, aby se seznámil/a se základy programování. Užije si při tom s námi a robůtky spoustu legrace.

Czechitas Talks & Bazaar(ek)

Taky ti něco přebývá ve skříni a už dlouho se to chystáš protřídit? Dones nám to.

Během Czechitas bazárku se můžeš těšit i na zajímavé řečnice, které si s námi popovídají na téma udržitelnost. Více zjistíš na FB události

Vzdělávací komunitní centrum Czechitas v Brně

Naše sny se mění v realitu. V Brně roste první vzdělávací komunitní centrum Czechitas. Díky spolupráci s partnerem CTP. #mocmocdekujeme

Můžeš se těšit na moderní učebny jak pro dospělé, tak pro děti. Nebo na dobrou kávu – ano, bude tam i kavárna. :) A dětský koutek! Už v září.
 
NAŠE NOVÉ PROSTORY V BRNĚ

Nová trička

„Jen růžová to může být!“ :) Máme nová růžová promo trička. Na žádné akci už nás teď nepřehlédneš.

Za jejich výrobu bychom chtěli poděkovat partnerovi QuickShirt.cz. QuickShirt.cz je první web, na kterém můžeš dokončit celou objednávku oblečení s vlastními potisky online. Taková služba může vznikat právě jen díky programátorům a programátorkám, protože bez nových řešení bychom byli stále odkázaní na zdlouhavé zařizování merche po e-mailu či telefonu. 

„Nezávislost na pracovní době, oceníte ještě v hrobě.“ QuickShirt.cz 

Galavečer Digitální akademie na brněnské Hvězdárně

Posíláme pár vesmírných fotek z netradičního zakončení akademie v Brně – na Hvězdárně. Gratulujeme všem absolventkám, ze kterých jsou teď už datové analytičky. <3

Jejich závěrečné projekty si můžeš prohlédnout TADY.

Měj krásný den!

Zuzka z Czechitas

Facebook
Twitter
Web
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2018 Czechitas, All rights reserved
Kliknutím zde přijdeš o naše vymazlené newslettery. :(
Click here to unsubscribe.

IT je budoucnost. I Tvoje.