Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Máme pro vás velkou novinku - Stipendium Czechitas!

#
min

O co se jedná?

Logo Opz Barevné

Stipendium Czechitas je vzdělávací a mentoringový program v Jihomoravském a Zlínském kraji, v rámci něhož nabízíme komplexní vzdělání a kariérní poradenství všem ženám toužícím změnit svou kariéru a vstoupit do světa IT. Dále tak pokračujeme v naplňování naší vize. Chceme inspirovat a vzdělávat ženy k posílení diverzity a konkurenceschopnosti v IT.

Stipendium získá limitovaný počet žen na základě výběrového řízení, které vyhlásíme 15. srpna.


Img 0043

Přijatým stipendistkám poskytneme vzdělávání a mentoring v minimálním rozsahu 40 hodin na našich workshopech převážně v Brně. Nejúspěšnější účastnice rovněž získají placenou stáž v jedné z partnerských firem z Jihomoravského a následující rok i ze Zlínského kraje, v níž se posléze budou moci ucházet o zaměstnání.

S přijatými proběhne úvodní pohovor první týden v září, na základě něhož bude nastaven individuální plán vzdělávání a spolupráce.

Dejte mi vědět, až otevřete přihlášky!

Dsc5048

Stipendium je realizováno díky projektu: „Ženy do IT“ (reg.č. CZ.03.1.51/0.0/0.0/16_061/0003268), který je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

 
Kdo pro tebe napsal tento příběh?

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter