Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Chystáme jaro a léto plné IT

#
min

V roce 2018 pořádáme pro děti a mládež letní školy, víkendové kempy a příměstské tábory.

Jak už jste určitě zaznamenali na našem webu, v roce 2018 jsme se rozhodli pořádně obout do vzdělávacích aktivit pro děti a mládež. IT je totiž opravdu pro všechny, a to včetně dětí. Chceme proto našim mladým talentům ukázat, že informatika není jenom programování, a že to vlastně může být i legrace. 

Img 3304

Za tímto účelem jsme připravili hned několik akcí pro děti a mládež na jaro a léto 2018. Na květen připravujeme 2 víkendové workshopy pro středoškoláky. Jeden víkend věnujeme programování a mikroelektronice, druhý pak tvorbě webových stránek. 

Víkend s webovkami už máme sice kapacitně naplněný, ale na ten programovací nám teď běží registrace, přihlásit se můžeš tady.

Novinka — příměstské tábory pro děti

Naším časově nejrozsáhlejším projektem na letošní léto jsou příměstské tábory pro holky a kluky ve věku 8—12 let. Připravujeme je hned v pěti různých regionech a účastnici si na nich vyzkouší nejrůznější věci. 

„Podíváme se, jak funguje webová stránka, cloud nebo třeba elektronika, kterou běžně používáme. Budeme se věnovat robotice i základům programování. Pořádně se spolu ponoříme do světa IT a seznámíme se s aktuálními pracovními pozicemi. Na týden se staneme vynálezci a vynálezkyněmi.“

- Pavla Randáková
New Generation Education Specialist

Všechny tábory připravujeme ve spolupráci s našimi partnery, účastníci tak budou mít jedinečnou možnost potkat se s odborníky z praxe. Záštitu nad všemi příměstskými tábory nám poskytl Nadační fond Avast a projekt Akademie programování, na organizaci některých táborů se podílíme rovněž se Škodou Auto a firmou T-Mobile. V regionech spolupracujeme s Univerzitou Pardubice a občanským sdružením Swanky. 

Zaujal tě náš příměstský tábor? Právě jsme otevřeli registrace!

Připravujeme ještě Pardubice a Ostravu.

Dsc05685

PS: Nezapomínáme ani na tradiční a oblíbené Letní školy IT pro středoškolačky. Registrace do Prahy a do Brna běží do 2. dubna 2018.

A co plánuješ na léto ty? :) 

 
Kdo pro tebe napsal tento příběh?
Martina Kovaříková
Marketing & Event Manager​

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter