Smysluplný dárek pod stromeček? Daruj vstupenku do světa IT.
Dárkové poukazy

Mirka Hubníková: V Salesforce se dá vytvořit prakticky cokoliv

#
min

Mirka Hubníková si vybrala na podzim kurz Salesforce od Czechitas. Nejdříve trochu bojovala s angličtinou, ale nakonec získala potřebné „superbadge“ a vrhla se do spolupráce s CRM pro neziskovky.

Mirka je na rodičovské dovolené. O prázdninách hledala inspiraci, co by mohla dělat, až se vrátí zpátky do práce. Chtěla nastoupit do zaměstnání, kde už bude moct být alespoň částečně na home office, aby mohla strávit více času s dítětem. Narazila na Czechitas a z nabízených kurzů jí nejvíce zaujal ten zaměřený na Salesforce, čehož rozhodně nelituje.

„Salesforce mě zaujalo především svou robustností a flexibilitou. Dá se v něm vytvořit prakticky cokoliv,“ doplňuje Mirka Hubníková, nedávná absolventka Czechitas kurzu Salesforce.

O semestrálním kurzu Czechitas

Kurz probíhal od září do prosince loňského roku. Byl to intenzivní kurz, kde se účastnice scházely jednou za čtrnáct dní a v mezidobí měly úkoly na doma a osobní konzultace. Kurz samotný dle Mirčiných slov vyžadoval opravdu hodně času. Navíc pro ni nebylo úplně komfortní, že veškeré materiály byly v angličtině, protože jazyk úplně dokonale neovládá. Jak sama říká:

„Zvládnout se to dá i pro lidi, co angličtinu příliš nemusí, akorát je to stojí hodně času. Na konci už jsem ale procházela materiály o dost rychleji.“ 

O certifikaci na pozici Salesforce administrátora

Na závěr kurzu dostala od Czechitas certifikát o zakončení Salesforce kurzu. Během vzdělávání měla splnit dva tzv. „superbadge“, což je doklad o zvládnutí určité úrovně znalostí a dovedností v Salesforce. Vyšší úroveň certifikace „Salesforce administrátor“ se pak dá získat během práce a podle jejích slov by bylo fajn ji v budoucnu mít. 

Mirka po kurzu novou práci nehledala. Důvod je jednoduchý – čeká druhé miminko. Nechtěla ale nabyté znalosti ztratit, a proto se rozhodla pro dobrovolnou činnost pro CRM pro neziskovky, což je partner vzdělávání kurzů Salesforce, a spolupracovníci této společnosti ženy také po celou dobu vzdělávali. „Se CRM pro neziskovky jsme byli ve spojení od začátku studia. Vedla jsem s nimi veškeré konzultace a po kurzu nám nabídli, že se k nim můžeme dobrovolně připojit a vzdělávat se dál,“ říká Mirka.

O nové práci

A na čem pracuje? Začala pracovat pro jednu charitativní organizaci z Olomouckého kraje. „V rámci implementace Salesforce jsme začali budovat CRM systém v podstatě na zelené louce. Nejdůležitější je, aby organizace dokázala pracovat s kontakty na dárce a spolupracující organizace, sjednocujeme databáze a vytváříme strukturu, aby byly kontakty dostupné odkudkoliv a byly trvale aktualizované. Organizace doposud pracovala spíše s jednotlivými excelovskými tabulkami. Snažila jsem se systém nastavit tak, aby byl na první pohled srozumitelný, aby každý měl přesně ty informace, které potřebuje pro svou práci a zajistit i propojení dat, které přichází od bank a dárců a posílání potvrzení o darech, které dostali,“ uzavírá Mirka.

Chceš se o Salesforce dozvědět více a najít si nové uplatnění v tomto oboru?

Nenech si ujít naše kurzy Saleforce, které tě dovedou až k podzimnímu dlouhodobému kurzu, po jehož absolvování se můžeš uplatnit jako Junior Salesforce Business Analyst nebo Administrator. Zjisti, co to je Salesforce a zda by tě tato práce bavila.

6
.
6
.
a
6
.
6
.

Online

Po
,
18:00
19:30
,
18:00
19:30
Poznej Salesforce
IT v praxi
Pro ženy
Nezáleží na znalostech
1-2 dny

Podívej se pod pokličku našim kurzům zaměřeným na Salesforce, jednu z celosvětově nejoblíbenějších CRM platforem.

18
.
6
.
a
18
.
6
.

Online

So
,
8:30
18:00
,
8:30
18:00
Úvod do Salesforce
IT v praxi
Pro ženy
Pokročilí začátečníci
1-2 dny

Poznej jeden z nejrozšířenějších CRM systémů

Kdo pro tebe napsal tento příběh?
Jan Schönbauer
Media Relations Specialist

Czechitas Podcast

Příběhy, které vytvářejí ženy v IT - protože IT je budoucnost. I tvoje!

Zůstaňme v kontaktu

Odebírej náš měsíční newsletter, ve kterém se seznámíš s IT, najdeš inspirativní příběhy, novinky z oboru, ale i pozvánky na konference. Čas od času ti dohodíme slevu na vstup, zajímavé pracovní příležitosti nebo tipy, kde se dál vzdělávat. Buď v obraze!

Odebírej Newsletter